En omdat ik Nederlandse ben

 

Toch ook een paar woordjes in het Nederlands. 

Ik ben in Nederland opgegroeid, maar woon sinds 1998 in Griekenland. Ik ben nog steeds onder de indruk van de veelzijdigheid and schoonheid van dit land. Waar ik ook kom, ik ontdek altijd weer nieuwe mooie plekjes. Hoewel het voor mij zo langzamerhand heel gewoon is om in de winter buiten te lunchen, om weekendjes in de bergen of op een eiland door te brengen, om hele zomers letterlijk geen wolkje aan de lucht te zien, om in oktober nog in de zee te zwemmen, en om tomaten te eten die nog ergens naar smaken, geniet ik toch nog steeds met volle teugen van ieder mooi moment.

 

Reizen in Griekenland is mijn werk geworden, en ik ben altijd op zoek naar unieke en charmante hotelletjes, b&b’s en andere bijzondere logeerplekjes. Mijn favoriete ontdekkingen worden gepresenteerd op deze website. Het zijn hotelletjes en andere soorten accommodatie gekenmerkt door karakter, charme, vriendelijkheid, historie, stijl en goede smaak. Er zijn zoveel prachtige logeeradresjes in Griekenland en het doet me enorm veel plezier deze met mijn lezers te delen.

 

Ik hoop dat mijn website je zal helpen als je eens een echt bijzondere vakantie in Griekenland wilt organiseren en het land graag op zijn best wil ervaren. Als je graag als één van de eersten wilt lezen over de hotels die ik bezoek, “like” dan mijn pagina op Facebook. En, om al mijn ontdekkingen tot nu toe bij elkaar te hebben, bestel dan mijn nieuwe boek “Jacoline’s Small Hotels in Greece”.

Deze site is verder helemaal in het Engels. Hopelijk is dat geen probleem. Omdat ik alleen werk, lukt het me niet om de site ook in andere talen bij te houden. Mocht je niet zoveel zin hebben je door het Engels heen te worstelen, dan biedt googletranslate met zijn wat kromme vertalingen wellicht de oplossing.

En als je op zoek bent naar meer informatie in het Nederlands over Griekenland, bezoek dan griekenland.net, een website met nog meer inspiratie voor je volgende vakantie; boordevol handige tips en praktische info. 

Lees hier een interview over mijn boek “Jacoline’s Small Hotels in Greece”.

Let me help you find the perfect place to stay in Greece

Search now